Massage en Cursus

heerlijke massages en professionele cursussen in utrecht

Ontspannings-massage Utrecht, Leidsche Rijn

In mijn praktijk in Utrecht geef ik verschillende ontspanningsmassages. De traditionele onstspanningsmassage een massage met de hand en olie op de huid. De hotstone massage, een massage met handen en stenen met olie op de huid. De zwangerschapsmassage, een aangepaste massage voor zwangere vrouwen. De diepe bindweefsel massage voor extra diepe massage bij bv spierknopen in de rug of schouders. Ook geschikt voor sporters.

Ontspannings-massage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie met etherische oliën en warme doeken worden gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties en je bewegingsvrijheid wordt vergroot.
Door de toegenomen doorbloeding van de weefsels wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Dit verbeterd de spierfunctie.
De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuun-systeem en het stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën.

Er wordt alleen met de handen gewerkt. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd, waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt. Door de behandeling worden bepaalde stoffen in de huid aangemaakt die pijn verminderen en je een goed gevoel geven.

Bij de bekende spierknopen tussen ruggegraat en schouderbladen of bij rugpijn, kan ik gebruik maken van de diepe bindweefselmassage. Hierbij masseer ik met speciale technieken wat dieper in de spieren en bindweefsel. Zo nu en dan maak ik gebruik van de dynamische massage. Je wordt op een zacht ritmische wijze gerold, geschud, gerekt en gewiegd. Bewegingen die er voor zorgen dat je lichaam en gewrichten losgemaakt worden.

Je kan kiezen voor een korte massage van een half uur voor bevoorbeeld rug en nekklachten of voor een langere massage van 75 minuten voor het gehele lichaam.
Van te voren hebben we een kort gesprek over hoe het met je gaat en of er bepaalde klachten zijn. Dit gaat niet van de massagetijd af. In overleg kan ik bepaalde lichaamsdelen met klachten extra behandelen.Nieuw: Nek-schouder-rugmassage voor mensen die thuiswerken in een kantoorbaan

Een nek-schouder-rugmassage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. Dus zeer geschikt voor mensen met een kantoorbaan.
• Wanneer kiest u voor deze massage: als u klachten of spierpijn heeft aan de nek, schouders of rug.
• Power: gemiddelde tot stevige/harde druk.
• Gemasseerde zones: nek, schouders en rug.
• Effect: afvalstoffen worden verwijderd en uw (spannings)klachten verlicht. Omdat uw bloedsomloop verbetert kunnen klachten sneller genezen. De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Geen zorgen: dit komt doordat een grote hoeveelheid spanning in één keer vrijkomt. Na een paar dagen verdwijnt dit gevoel vanzelf.

De massage duurt 30 minuten en de kosten zijn €35,- Bel 06 41708229 (of app) of mail TrudyMiddelham@gmail.com voor een afspraak (overdag en ‘s avonds).

Massagetijd - Prijs - Openingstijden

Ik geef massages van 75 minuten voor het hele lichaam. U kunt ook voor een kortere massage gaan van 60 minuten of van 30 minuten voor bijvoorbeeld alleen massage van rug, nek en schouders of achterkant benen. Bij de massagetijd wordt de tijd voor binnenkomst, gesprek en rustig afronden niet berekend.

Massage van 75 minuten € 75,-
Massage van 60 minuten € 65,-
Massage van 30 minuten € 35,-

De massages zijn overdag en 's avonds.

Voor een afspraak stuur een mail naar TrudyMiddelham@gmail.com of bel 06-41708229

Massage Praktijk locatie

Aureliahof 40

3544VE Utrecht

Route Praktijk Luna

praktijk Luna

Informatie en afspraak

Trudy Middelham

Aureliahof 40
3544 VE Utrecht
(Leidsche Rijn)

06 41 70 82 29


Stuur een mail naar TrudyMiddelham@gmail.com

Deel deze informatie